Euro klampt aan rond 1,3550 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3562 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,691%, of een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim 3 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klampt aan rond 1,3550 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro weer wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3562 dollar betaald, of fracties van een procent boven de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,691%, of een kwart procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs tikt eveneens wat bij Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1270 dollar betaald, of ruim 3 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.