Euro krabbelt weer recht

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij boven de kaap van 1,22 dollar werd standgehouden. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2274 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,464%, wat neerkomt op een daling met ruim 2%.

Olie duurder, goud weer wat goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1589,30 dollar betaald, of fractioneel minder dan het slotniveau van vorige week. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 88 dollar betaald.

Euro krabbelt weer recht Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, waarbij boven de kaap van 1,22 dollar werd standgehouden. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2274 dollar betaald, of een kwart procent meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,464%, wat neerkomt op een daling met ruim 2%. Olie duurder, goud weer wat goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1589,30 dollar betaald, of fractioneel minder dan het slotniveau van vorige week. Ruwe olie (US Crude) werd dan weer duurder, voor een vat ruwe olie werd weer iets meer dan 88 dollar betaald.