Het optimisme van de beleggers vertaalt zich in de hoogste aandelenposities in 10 maanden. De posities in aandelen worden opgebouwd ten koste van onder andere staatsobligaties.

54,10% van de ondervraagden bleek in december positief te staan tegenover een belegging in aandelen, waar dat in november nog maar 53,20% was. In februari stonden we op 54,40%.

Keith Wirtz, president en chief investment officer bij Fifth Third Asset Management in Cincinnati, is van mening dat de beleggers opnieuw de zijlijn hebben verlaten en weer voluit in aandelen beleggen.

Het optimisme van de beleggers vertaalt zich in de hoogste aandelenposities in 10 maanden. De posities in aandelen worden opgebouwd ten koste van onder andere staatsobligaties. 54,10% van de ondervraagden bleek in december positief te staan tegenover een belegging in aandelen, waar dat in november nog maar 53,20% was. In februari stonden we op 54,40%. Keith Wirtz, president en chief investment officer bij Fifth Third Asset Management in Cincinnati, is van mening dat de beleggers opnieuw de zijlijn hebben verlaten en weer voluit in aandelen beleggen.