Deze week volgen er nog heel wat meer, waarna de stroom langzamerhand weer gaat uitdunnen. Wat kan er in verband met het derde kwartaal wat de VS opgemerkt worden?

Onzekerheid, zo kan het algemeen gevoelen bij de analisten misschien nog het beste worden samengevat. Die onzekerheid heeft op de eerste plaats in bepaalde mate betrekking op de resultaten van het vorige kwartaal.

Daarnaast valt echter op dat veel bedrijven niet zeker zijn of ze ook volgend seizoen nog met sterke resultaten gaan kunnen uitpakken. De bedrijfsresultaten zijn met andere woorden volatieler geworden, wat toch moet geïnterpreteerd worden als een signaal van voorzichtigheid.

Deze week volgen er nog heel wat meer, waarna de stroom langzamerhand weer gaat uitdunnen. Wat kan er in verband met het derde kwartaal wat de VS opgemerkt worden? Onzekerheid, zo kan het algemeen gevoelen bij de analisten misschien nog het beste worden samengevat. Die onzekerheid heeft op de eerste plaats in bepaalde mate betrekking op de resultaten van het vorige kwartaal. Daarnaast valt echter op dat veel bedrijven niet zeker zijn of ze ook volgend seizoen nog met sterke resultaten gaan kunnen uitpakken. De bedrijfsresultaten zijn met andere woorden volatieler geworden, wat toch moet geïnterpreteerd worden als een signaal van voorzichtigheid.