Daarmee zou nogmaals worden aangetoond dat de arbeidsmarkt aan de beterhand is. Dat gegeven werd nogmaals bevestigd door een rapport dat door Challenger, Gray & Christmas werd gepubliceerd.

Daaruit bleek dat het aantal geplande ontslagen bij Amerikaanse bedrijven vorige maand is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen tien jaar. Daarmee wordt de positieve trend verder gezet.

Het enige minpunt blijft de evolutie van de vastgoedmarkt, waar van een verbetering nog geen sprake is. Bij Barclays is analist Theresa Chen van mening dat echt herstel slechts mogelijk is wanneer ook de vastgoedprijzen gaan stabiliseren.

Daarmee zou nogmaals worden aangetoond dat de arbeidsmarkt aan de beterhand is. Dat gegeven werd nogmaals bevestigd door een rapport dat door Challenger, Gray & Christmas werd gepubliceerd. Daaruit bleek dat het aantal geplande ontslagen bij Amerikaanse bedrijven vorige maand is teruggevallen tot het laagste niveau voor de afgelopen tien jaar. Daarmee wordt de positieve trend verder gezet. Het enige minpunt blijft de evolutie van de vastgoedmarkt, waar van een verbetering nog geen sprake is. Bij Barclays is analist Theresa Chen van mening dat echt herstel slechts mogelijk is wanneer ook de vastgoedprijzen gaan stabiliseren.