De Japanse productie in Amerika daalde namelijk in het tweede kwartaal van 2011 en liet zo ook het BBP dalen maar deze cijfers gaven in het derde kwartaal het BBP juist een boost.

Benzineprijzen leken ook verder weg te zakken wat voor de Amerikaanse consument een gunstig teken is. De vaste lasten voor consumenten verbeterde aanzienlijk en consumentenvertrouwen verbeterde ook.

Voor de huizenmarkt zijn deze cijfers volgens Morningstar niet voldoende om deze te laten herstellen. Bedrijven aan de andere kant gebruiken deels weer cash tegoeden voor investeringen in de eigen onderneming.

Extra cash wordt met name gebruikt voor overnames. Bedrijven blijven echter wel moeite hebben met het verhogen van prijzen wat de winstgroei kan drukken.

De Japanse productie in Amerika daalde namelijk in het tweede kwartaal van 2011 en liet zo ook het BBP dalen maar deze cijfers gaven in het derde kwartaal het BBP juist een boost. Benzineprijzen leken ook verder weg te zakken wat voor de Amerikaanse consument een gunstig teken is. De vaste lasten voor consumenten verbeterde aanzienlijk en consumentenvertrouwen verbeterde ook. Voor de huizenmarkt zijn deze cijfers volgens Morningstar niet voldoende om deze te laten herstellen. Bedrijven aan de andere kant gebruiken deels weer cash tegoeden voor investeringen in de eigen onderneming. Extra cash wordt met name gebruikt voor overnames. Bedrijven blijven echter wel moeite hebben met het verhogen van prijzen wat de winstgroei kan drukken.