Verschillende Amerikaanse bedrijven voelen nu al het effect van de sancties in hun handel met Rusland. Dat is onder andere het geval met John Deere, een verkoper van zware landbouwmachines. Deere heeft twee bedrijven in Rusland en daar draaien de verkopen vierkant.

De resultaten over het tweede kwartaal van het boekjaar 2013-2014 waren nog uitstekend, de consensusverwachting werd met 16 dollarcent geklopt, maar de prognoses voor het resterende deel van het boekjaar klinken minder veelbelovend. In Rusland wordt een forse daling van de verkopen verwacht.

Verschillende Amerikaanse bedrijven voelen nu al het effect van de sancties in hun handel met Rusland. Dat is onder andere het geval met John Deere, een verkoper van zware landbouwmachines. Deere heeft twee bedrijven in Rusland en daar draaien de verkopen vierkant. De resultaten over het tweede kwartaal van het boekjaar 2013-2014 waren nog uitstekend, de consensusverwachting werd met 16 dollarcent geklopt, maar de prognoses voor het resterende deel van het boekjaar klinken minder veelbelovend. In Rusland wordt een forse daling van de verkopen verwacht.