De aandacht van de beleggers gaat momenteel vooral uit naar de macro-economische indicatoren. Vandaag werd bekendgemaakt dat de bestellingen voor kapitaalgoederen in de Verenigde Staten vorige maand met 1,70% zijn gestegen. De bedrijven waren met andere woorden bereid om meer te investeren.

De stijging in oktober was de sterkste sinds mei van dit jaar, toen een stijging met 2,30% werd opgetekend. Vanaf de lente werd een vertraging in de bestellingen voor kapitaalgoederen (machines en andere investeringsgoederen) opgetekend, vertraging die inmiddels weer achter de rug is.

De aandacht van de beleggers gaat momenteel vooral uit naar de macro-economische indicatoren. Vandaag werd bekendgemaakt dat de bestellingen voor kapitaalgoederen in de Verenigde Staten vorige maand met 1,70% zijn gestegen. De bedrijven waren met andere woorden bereid om meer te investeren. De stijging in oktober was de sterkste sinds mei van dit jaar, toen een stijging met 2,30% werd opgetekend. Vanaf de lente werd een vertraging in de bestellingen voor kapitaalgoederen (machines en andere investeringsgoederen) opgetekend, vertraging die inmiddels weer achter de rug is.