De Amerikaanse bedrijfsresultaten vallen zeker niet tegen, maar liefst 71% van de gerapporteerde bedrijven maakte beter dan verwachte winstcijfers bekend. Daarnaast overtrof 60% van de bedrijven de omzetverwachtingen, zodat het ook bottom line allemaal in orde was.

Volgens Juvyns was rekening gehouden met meevallende cijfers, maar uiteindelijk waren die toch nog beter dan verwacht. Dit bevestigt het vermoeden dat de beurs van Wall Street in de loop van dit jaar sterk zal blijven. Ze mag dus rekenen op de steun van meevallende cijfers.

De Amerikaanse bedrijfsresultaten vallen zeker niet tegen, maar liefst 71% van de gerapporteerde bedrijven maakte beter dan verwachte winstcijfers bekend. Daarnaast overtrof 60% van de bedrijven de omzetverwachtingen, zodat het ook bottom line allemaal in orde was. Volgens Juvyns was rekening gehouden met meevallende cijfers, maar uiteindelijk waren die toch nog beter dan verwacht. Dit bevestigt het vermoeden dat de beurs van Wall Street in de loop van dit jaar sterk zal blijven. Ze mag dus rekenen op de steun van meevallende cijfers.