De ondertoon op Wall Street is licht negatief, waarbij de beleggers uitkijken naar een nieuwe katalysator die de koersen in beweging kan brengen.

In de Verenigde Staten is het seizoen van de bedrijfsresultaten inmiddels alweer over het hoogtepunt heen. De meeste grote namen hebben al verslag uitgebracht over het vierde kwartaal van vorig jaar, in de komende dagen en weken komen echter nog tientallen achterblijvers rapporteren.

Ongeveer 74% van de 303 leden van de S&P 500 die tot dusver rapporteerden, maken resultaten bekend die de verwachtingen qua winst overtroffen. Maar ook bottom line zijn de cijfers niet verkeerd, aangezien 66% van de bedrijven de omzetverwachtingen overtrof.

De ondertoon op Wall Street is licht negatief, waarbij de beleggers uitkijken naar een nieuwe katalysator die de koersen in beweging kan brengen. In de Verenigde Staten is het seizoen van de bedrijfsresultaten inmiddels alweer over het hoogtepunt heen. De meeste grote namen hebben al verslag uitgebracht over het vierde kwartaal van vorig jaar, in de komende dagen en weken komen echter nog tientallen achterblijvers rapporteren. Ongeveer 74% van de 303 leden van de S&P 500 die tot dusver rapporteerden, maken resultaten bekend die de verwachtingen qua winst overtroffen. Maar ook bottom line zijn de cijfers niet verkeerd, aangezien 66% van de bedrijven de omzetverwachtingen overtrof.