Joseph LaVorgna, chief U.S. economist bij Deutsche Bank, merkt op dat vooral de industriële sector goed op dreef is. Dat betekent volgens hem dat de economie gezonder is dan voordien werd aangenomen.

Onder andere Apple, Coca-Cola en McDonald's maakten sterke winstcijfers bekend, het zijn deze bedrijven die Wall Street tot dusver op sleeptouw zijn blijven nemen.

Bovendien klinken ook de vooruitzichten voor de tweede helft van het boekjaar niet zo slecht, hoewel er van enige voorzichtigheid sprake is.

Joseph LaVorgna, chief U.S. economist bij Deutsche Bank, merkt op dat vooral de industriële sector goed op dreef is. Dat betekent volgens hem dat de economie gezonder is dan voordien werd aangenomen. Onder andere Apple, Coca-Cola en McDonald's maakten sterke winstcijfers bekend, het zijn deze bedrijven die Wall Street tot dusver op sleeptouw zijn blijven nemen. Bovendien klinken ook de vooruitzichten voor de tweede helft van het boekjaar niet zo slecht, hoewel er van enige voorzichtigheid sprake is.