Op basis van de voorhanden zijnde cijfers is het volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking duidelijk dat de resultaten opnieuw beter dan verwacht waren. Ten opzichte van het tweede kwartaal van vorig jaar is de winst per aandeel gemiddeld met iets meer dan 10% gestegen.

Anderzijds bedroeg de marge 6,50%. Maar liefst 69% van de bedrijven hebben volgens Juvyns een winst per aandeel bekendgemaakt die beter dan verwacht was. Op het vlak van omzet was dat 55%. Respectievelijk 23% en 27% van bedrijven stelden teleur met de cijfers.

Op basis van de voorhanden zijnde cijfers is het volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking duidelijk dat de resultaten opnieuw beter dan verwacht waren. Ten opzichte van het tweede kwartaal van vorig jaar is de winst per aandeel gemiddeld met iets meer dan 10% gestegen. Anderzijds bedroeg de marge 6,50%. Maar liefst 69% van de bedrijven hebben volgens Juvyns een winst per aandeel bekendgemaakt die beter dan verwacht was. Op het vlak van omzet was dat 55%. Respectievelijk 23% en 27% van bedrijven stelden teleur met de cijfers.