Tot dusver is het seizoen van de resultaten eerder normaal gebleken wat het aantal verrassingen betreft. Ongeveer 70% van de bedrijven die kwamen rapporteren maakten beter dan verwachte winstcijfers bekend, ongeveer 40% rapporteerden omzetcijfers die de verwachtingen overtroffen.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management werden de resultaten enigszins negatief beïnvloed door de winter, die dit jaar in de VS bijzonder streng is geweest. In de loop van het jaar kunnen de bedrijfsresultaten geleidelijk aan verder stijgen, op voorwaarde dat de lonen en de rente niet te snel stijgen.

Tot dusver is het seizoen van de resultaten eerder normaal gebleken wat het aantal verrassingen betreft. Ongeveer 70% van de bedrijven die kwamen rapporteren maakten beter dan verwachte winstcijfers bekend, ongeveer 40% rapporteerden omzetcijfers die de verwachtingen overtroffen. Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management werden de resultaten enigszins negatief beïnvloed door de winter, die dit jaar in de VS bijzonder streng is geweest. In de loop van het jaar kunnen de bedrijfsresultaten geleidelijk aan verder stijgen, op voorwaarde dat de lonen en de rente niet te snel stijgen.