Wall Street is vandaag nogmaals hoger gesloten, met vrij stevige winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,39% en 0,21% in de plus, terwijl de Nasdaq een winst van 0,87% kon vasthouden.

Euro maakt per saldo pas op de plaats

Op de valutamarkten viel het herstel van de euro stil. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2401 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,628%, of een stijging met meer dan 4% tegenover het slotniveau van maandag.

Olie duurder, goud goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1609,90 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95,50 dollar betaald, of een stijging met ruim anderhalf procent ten opzichte van het slot van gisteren.

Wall Street is vandaag nogmaals hoger gesloten, met vrij stevige winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,39% en 0,21% in de plus, terwijl de Nasdaq een winst van 0,87% kon vasthouden. Euro maakt per saldo pas op de plaats Op de valutamarkten viel het herstel van de euro stil. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2401 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,628%, of een stijging met meer dan 4% tegenover het slotniveau van maandag. Olie duurder, goud goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond 1609,90 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 95,50 dollar betaald, of een stijging met ruim anderhalf procent ten opzichte van het slot van gisteren.