Volgende week wordt meteen een drukke week, met onder andere de resultaten van IBM en een aantal andere zwaargewichten. Ook de Europese bedrijfsresultaten komen volgende week op gang.

Maandag geeft Philips het startschot met de kwartaalcijfers bekend, op dezelfde dag dat Kinepolis de bezoekersresultaten bekendmaakt. Een dag later komt Arseus met een trading update over het derde kwartaal, gevolgd door Omega Pharma. Ook de cijfers van onder andere ASML, Roche, Nokia enzovoort staan dan op de agenda.

Volgende week wordt meteen een drukke week, met onder andere de resultaten van IBM en een aantal andere zwaargewichten. Ook de Europese bedrijfsresultaten komen volgende week op gang. Maandag geeft Philips het startschot met de kwartaalcijfers bekend, op dezelfde dag dat Kinepolis de bezoekersresultaten bekendmaakt. Een dag later komt Arseus met een trading update over het derde kwartaal, gevolgd door Omega Pharma. Ook de cijfers van onder andere ASML, Roche, Nokia enzovoort staan dan op de agenda.