Algemeen wordt verwacht dat de bedrijfsresultaten opnieuw gaan meevallen, maar toch is enige voorzichtigheid geboden. Steve Massoca van Wedbush Securities heeft zo zijn bedenkingen over de kwaliteit van de bedrijfsresultaten.

Het is nu al een aantal kwartalen zo dat de lat zo laag wordt gelegd dat een kind er bij wijze van spreken kan overspringen. Daardoor lijkt alsof de bedrijfsresultaten telkens opnieuw fantastisch goed zijn.

Zo is het natuurlijk makkelijk om de prognoses te kloppen. Massoca doet een oproep voor meer realiteit en adviseert om de verwachtingen hoger te zetten. Daardoor zal het minder makkelijk worden om met schitterende resultaten uit te pakken.

Algemeen wordt verwacht dat de bedrijfsresultaten opnieuw gaan meevallen, maar toch is enige voorzichtigheid geboden. Steve Massoca van Wedbush Securities heeft zo zijn bedenkingen over de kwaliteit van de bedrijfsresultaten. Het is nu al een aantal kwartalen zo dat de lat zo laag wordt gelegd dat een kind er bij wijze van spreken kan overspringen. Daardoor lijkt alsof de bedrijfsresultaten telkens opnieuw fantastisch goed zijn. Zo is het natuurlijk makkelijk om de prognoses te kloppen. Massoca doet een oproep voor meer realiteit en adviseert om de verwachtingen hoger te zetten. Daardoor zal het minder makkelijk worden om met schitterende resultaten uit te pakken.