De Amerikaanse bedrijfsresultaten kunnen met 6,30% zijn gestegen tijdens het vierde kwartaal, zo meent John Butters. De senior earnings analist bij FactSet merkt op dat er sprake is van een afname met ongeveer een derde ten opzichte van eerdere verwachtingen.

De verwachtingen zijn met andere woorden minder hooggespannen dan enkele maanden geleden. Volgens Butters heeft het lager leggen van de lat echter ook zijn voordelen, het wordt nu makkelijker om de verwachtingen te kloppen. Beter dan verwachte resultaten kunnen de beurskoersen op Wall Street blijven ondersteunen.

De Amerikaanse bedrijfsresultaten kunnen met 6,30% zijn gestegen tijdens het vierde kwartaal, zo meent John Butters. De senior earnings analist bij FactSet merkt op dat er sprake is van een afname met ongeveer een derde ten opzichte van eerdere verwachtingen. De verwachtingen zijn met andere woorden minder hooggespannen dan enkele maanden geleden. Volgens Butters heeft het lager leggen van de lat echter ook zijn voordelen, het wordt nu makkelijker om de verwachtingen te kloppen. Beter dan verwachte resultaten kunnen de beurskoersen op Wall Street blijven ondersteunen.