Wall Street is vandaag opnieuw lager gesloten, met redelijke verliezen voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,65% en 0,81% in het rood, terwijl de Nasdaq 1% moest prijsgeven.

Euro valt terug tot 1,225 euro

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw onderuit, waarbij de kaap van 1,23 dollar eens te meer naar beneden werd doorbroken.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2251 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,498%, of een daling met ongeveer 1%.

Olie en goud opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd 1567 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het slotniveau van vorige vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens (flink) goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 84 dollar betaald.

Wall Street is vandaag opnieuw lager gesloten, met redelijke verliezen voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,65% en 0,81% in het rood, terwijl de Nasdaq 1% moest prijsgeven.Euro valt terug tot 1,225 euro Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw onderuit, waarbij de kaap van 1,23 dollar eens te meer naar beneden werd doorbroken. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2251 dollar betaald, of zowat een half procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,498%, of een daling met ongeveer 1%. Olie en goud opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd 1567 dollar betaald, of ruim 20 dollar minder dan het slotniveau van vorige vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens (flink) goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 84 dollar betaald.