Art Hogan, managing director bij Lazard Capital Markets, wees er dat 67% van de bedrijven die tot dusver kwamen rapporteren de verwachtingen hebben kunnen kloppen. Anderzijds slaagde maar 43% van de bedrijven er in om een beter dan verwachte omzetgroeit te tonen.

Dat is volgens Thomson Reuters duidelijk minder dan het gemiddelde van 62%. De tegenvallende omzetgroei zou er op kunnen wijzen dat de koersen op Wall Street stilaan overkocht raken, zodat een forse correctie in de beurskoersen niet bij voorbaat kan worden uitgesproken.

Art Hogan, managing director bij Lazard Capital Markets, wees er dat 67% van de bedrijven die tot dusver kwamen rapporteren de verwachtingen hebben kunnen kloppen. Anderzijds slaagde maar 43% van de bedrijven er in om een beter dan verwachte omzetgroeit te tonen. Dat is volgens Thomson Reuters duidelijk minder dan het gemiddelde van 62%. De tegenvallende omzetgroei zou er op kunnen wijzen dat de koersen op Wall Street stilaan overkocht raken, zodat een forse correctie in de beurskoersen niet bij voorbaat kan worden uitgesproken.