Nadat 87% van de bedrijven uit de S&P-500 hebben gepubliceerd, blijkt dat 53% de verwachtingen ten aanzien van de omzet heeft overtroffen en 76% de verwachtingen ten aanzien van de winst. In Japan was dat bij een publicatiepercentage van 51 respectievelijk 73% en 62%.

In Europa zijn de resultaten gemengder. Uit de STOXX Europe 600 heeft 77% van de bedrijven de resultaten gepresenteerd waarbij de omzet in 39% van de gevallen meeviel en bij 48% de winst.

Een van de blikvangers was vorige week week ING, dat zoals verwacht als gevolg van twee grote posten een verlies van EUR 1,9 miljard moest publiceren. Verder hadden nogal wat Europese bedrijven - waaronder wederom DSM - last van de sterke euro.

Nadat 87% van de bedrijven uit de S&P-500 hebben gepubliceerd, blijkt dat 53% de verwachtingen ten aanzien van de omzet heeft overtroffen en 76% de verwachtingen ten aanzien van de winst. In Japan was dat bij een publicatiepercentage van 51 respectievelijk 73% en 62%. In Europa zijn de resultaten gemengder. Uit de STOXX Europe 600 heeft 77% van de bedrijven de resultaten gepresenteerd waarbij de omzet in 39% van de gevallen meeviel en bij 48% de winst. Een van de blikvangers was vorige week week ING, dat zoals verwacht als gevolg van twee grote posten een verlies van EUR 1,9 miljard moest publiceren. Verder hadden nogal wat Europese bedrijven - waaronder wederom DSM - last van de sterke euro.