Het vertrouwen van de Amerikaanse bedrijfsleiders in de economie is tijdens het eerste kwartaal opnieuw toegenomen, zo blijkt uit de Business Roundtable's CEO Economic Outlook Index. Die is in maart gestegen tot 81, ten opzichte van een stand van 65,60 in december.

Het onderzoek werd gevoerd voor de stijging van de beurskoersen op Wall Street. Elk nummer 50 wijst in de richting van groei. Minder positief is dat de Amerikaanse bedrijfsleiders minder geneigd lijken om nieuwe mensen aan te nemen, wat te maken kan hebben met een soort aanhoudend crisisgevoel.

Het vertrouwen van de Amerikaanse bedrijfsleiders in de economie is tijdens het eerste kwartaal opnieuw toegenomen, zo blijkt uit de Business Roundtable's CEO Economic Outlook Index. Die is in maart gestegen tot 81, ten opzichte van een stand van 65,60 in december. Het onderzoek werd gevoerd voor de stijging van de beurskoersen op Wall Street. Elk nummer 50 wijst in de richting van groei. Minder positief is dat de Amerikaanse bedrijfsleiders minder geneigd lijken om nieuwe mensen aan te nemen, wat te maken kan hebben met een soort aanhoudend crisisgevoel.