Taylor, die in de Verenigde Staten de bijnaam 'The Grizz' heeft gekregen vanwege zijn manier van optreden, had na een bezoek aan de bewuste fabriek in het noorden van Frankrijk een vernietigende verklaring over de Franse arbeidersmentaliteit afgelegd voor de krant Les Echos.

Hij antwoordde de minister dat die zijn zogenaamde werknemers mocht houden, gezien hun gebrek aan productiviteit. Die bleken namelijk maar drie uren per dag te werken, ondanks de hoge lonen die kregen uitbetaald. De zeven andere uren van de werkdag werden gevuld met breaks (één uur) en praten (drie uur).

Taylor, die in de Verenigde Staten de bijnaam 'The Grizz' heeft gekregen vanwege zijn manier van optreden, had na een bezoek aan de bewuste fabriek in het noorden van Frankrijk een vernietigende verklaring over de Franse arbeidersmentaliteit afgelegd voor de krant Les Echos. Hij antwoordde de minister dat die zijn zogenaamde werknemers mocht houden, gezien hun gebrek aan productiviteit. Die bleken namelijk maar drie uren per dag te werken, ondanks de hoge lonen die kregen uitbetaald. De zeven andere uren van de werkdag werden gevuld met breaks (één uur) en praten (drie uur).