De resultaten over het derde kwartaal zullen nog wel meevallen, maar Whitney verwacht dat het vierde kwartaal een afknapper gaat worden. De resultaten van de banken gaan veel slechter zijn dan verwacht.

De inkomsten uit trading voor eigen rekening zijn fors teruggevallen, terwijl de problemen in de vastgoedsector nog altijd niet zijn verdwenen. Whitney gaat uit van een double-dip in de vastgoedsector.

De Standard & Poor's/Case-Shiller index die eerder deze week werd gepubliceerd, gaf weinig ruimte voor optimisme. Wat de handel voor eigen rekening betreft: die zou 25% lager kunnen uitkomen.

De resultaten over het derde kwartaal zullen nog wel meevallen, maar Whitney verwacht dat het vierde kwartaal een afknapper gaat worden. De resultaten van de banken gaan veel slechter zijn dan verwacht. De inkomsten uit trading voor eigen rekening zijn fors teruggevallen, terwijl de problemen in de vastgoedsector nog altijd niet zijn verdwenen. Whitney gaat uit van een double-dip in de vastgoedsector. De Standard & Poor's/Case-Shiller index die eerder deze week werd gepubliceerd, gaf weinig ruimte voor optimisme. Wat de handel voor eigen rekening betreft: die zou 25% lager kunnen uitkomen.