Euro stoot door boven kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten stoorde de euro zich niet aan de downgrading van de Spaanse kredietrating, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2928 dollar betaald, of ruim een halve procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,675%, of ruim bijna een vol procent minder dan woensdag.

Goud- en olieprijs opnieuw hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1769 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald, of ruim 1,25% meer dan de slotkoers op woensdagavond.

Euro stoot door boven kaap van 1,29 dollarOp de valutamarkten stoorde de euro zich niet aan de downgrading van de Spaanse kredietrating, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2928 dollar betaald, of ruim een halve procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,675%, of ruim bijna een vol procent minder dan woensdag. Goud- en olieprijs opnieuw hogerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1769 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92,50 dollar betaald, of ruim 1,25% meer dan de slotkoers op woensdagavond.