Dat is volgens Rosner uiteraard goed nieuws. Ander goed nieuws kan zijn dat de resultaten over het tweede kwartaal waarschijnlijk positief gaan zijn, de banken zullen dus weer winstgevend zijn geweest.

Op langere termijn zijn de problemen echter nog niet van de baan. Op de balansen van de bank staan nog steeds heel wat 'toxic assets'.

Hij verwacht naar het einde van dit jaar meer problemen. De crisis op de vastgoedmarkt is volgens Rosner het begin van een "rolling crisis" die ook kredietkaarten en commerciële kredieten gaat aantasten.

Dat is volgens Rosner uiteraard goed nieuws. Ander goed nieuws kan zijn dat de resultaten over het tweede kwartaal waarschijnlijk positief gaan zijn, de banken zullen dus weer winstgevend zijn geweest. Op langere termijn zijn de problemen echter nog niet van de baan. Op de balansen van de bank staan nog steeds heel wat 'toxic assets'. Hij verwacht naar het einde van dit jaar meer problemen. De crisis op de vastgoedmarkt is volgens Rosner het begin van een "rolling crisis" die ook kredietkaarten en commerciële kredieten gaat aantasten.