Sheila Bair van de Federal Deposit Insurance Corporation is van mening dat de omzet van de Amerikaanse banken veel te graag groeit. Bair zou die omzet graag sneller zien groeien.

Alleen zo kunnen de Amerikaanse banken namelijk uit de gevarenzone raken. De Amerikaanse banken moeten meer kredieten toestaan, zo herhaalde Bair gisteren nogmaals.

Volgens de FDIC-topvrouw moeten de banken terugkeren naar hun basics en dat is het verstrekken van kredieten aan bedrijven. Alleen op die manier kunnen ze veel geld verdienen en terug gezond worden.

Sheila Bair van de Federal Deposit Insurance Corporation is van mening dat de omzet van de Amerikaanse banken veel te graag groeit. Bair zou die omzet graag sneller zien groeien. Alleen zo kunnen de Amerikaanse banken namelijk uit de gevarenzone raken. De Amerikaanse banken moeten meer kredieten toestaan, zo herhaalde Bair gisteren nogmaals. Volgens de FDIC-topvrouw moeten de banken terugkeren naar hun basics en dat is het verstrekken van kredieten aan bedrijven. Alleen op die manier kunnen ze veel geld verdienen en terug gezond worden.