Ook Citigroup, dat vandaag de cijfers bekendmaakt, deelde in de klappen. Alles draait momenteel om de vraag in welke mate de banken hinder gaan ondervinden van de foreclosure-crisis.

Volgens sommige analisten wordt die foreclosure-crisis door de pers sterk opgeklopt. De beleggers vrezen dat de crisis de banken opnieuw veel geld gaat kosten, maar dat hoeft niet noodzakelijk het geval te zijn.

De foreclosure-crisis maakt de beleggers in ieder geval nerveus, maar bij Nomura Securities is analist Glenn Schorr van mening dat de uiteindelijke schade best zal meevallen.

Ook Citigroup, dat vandaag de cijfers bekendmaakt, deelde in de klappen. Alles draait momenteel om de vraag in welke mate de banken hinder gaan ondervinden van de foreclosure-crisis. Volgens sommige analisten wordt die foreclosure-crisis door de pers sterk opgeklopt. De beleggers vrezen dat de crisis de banken opnieuw veel geld gaat kosten, maar dat hoeft niet noodzakelijk het geval te zijn. De foreclosure-crisis maakt de beleggers in ieder geval nerveus, maar bij Nomura Securities is analist Glenn Schorr van mening dat de uiteindelijke schade best zal meevallen.