JP Morgan Chase, de twee Amerikaanse banken, die vrijdag rapporteren, sloten met de cijfers op komst iets hoger af.

Euro flirt met kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten probeerde de euro te stabiliseren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2897 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,69%, of ruim zowat anderhalf procent minder dan dinsdag.

Goud- en olieprijs weer lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1764,50 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 91,50 dollar betaald, of ruim 1% minder dan de slotkoers op woensdagavond.

JP Morgan Chase, de twee Amerikaanse banken, die vrijdag rapporteren, sloten met de cijfers op komst iets hoger af. Euro flirt met kaap van 1,29 dollarOp de valutamarkten probeerde de euro te stabiliseren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2897 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,69%, of ruim zowat anderhalf procent minder dan dinsdag. Goud- en olieprijs weer lagerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1764,50 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 91,50 dollar betaald, of ruim 1% minder dan de slotkoers op woensdagavond.