American Express noteert in de grijze handel bijvoorbeeld bijna 3% hoger, nadat dit aandeel in de officiële handel al meer dan 4% won.
In het geval van Bank of America loopt de koerswinst in de grijze handel bijna 9% op, die van Citigroup bijna 7%. JP Morgan Chase noteert slechts licht hoger, maar Wells Fargo moet wat terrein prijsgeven.

Bij de kleinere banken zijn er winsten voor Capital One, maar valt vooral de winst voor Fifth Third Bancorp op. De koers van laatstgenoemd aandeel noteert in de grijze handel bijna een kwart hoger.

American Express noteert in de grijze handel bijvoorbeeld bijna 3% hoger, nadat dit aandeel in de officiële handel al meer dan 4% won. In het geval van Bank of America loopt de koerswinst in de grijze handel bijna 9% op, die van Citigroup bijna 7%. JP Morgan Chase noteert slechts licht hoger, maar Wells Fargo moet wat terrein prijsgeven. Bij de kleinere banken zijn er winsten voor Capital One, maar valt vooral de winst voor Fifth Third Bancorp op. De koers van laatstgenoemd aandeel noteert in de grijze handel bijna een kwart hoger.