Liz Ann Sonders, chief investment strategist bij Charles Schwab in San Francisco, waarschuwt dat de verwachtingen ook niet te hooggespannen mogen zijn. De arbeidsmarkt zal namelijk slechts geleidelijk aan herstellen.

In eerste instatie moet er een duidelijke bodem worden gevormd, waarna pas in een volgende fase sprake kan zijn van jobcreatie. Van een forse opleving zonder overgangsfase kan simpelweg geen sprake zijn.

Anderzijds is Sonders er vast van overtuigd dat het herstel van de Amerikaanse economie aan snelheid wint. Zij verwacht dat de FED echter pas 'ergens' in 2012 de rente zal verhogen.

Liz Ann Sonders, chief investment strategist bij Charles Schwab in San Francisco, waarschuwt dat de verwachtingen ook niet te hooggespannen mogen zijn. De arbeidsmarkt zal namelijk slechts geleidelijk aan herstellen. In eerste instatie moet er een duidelijke bodem worden gevormd, waarna pas in een volgende fase sprake kan zijn van jobcreatie. Van een forse opleving zonder overgangsfase kan simpelweg geen sprake zijn. Anderzijds is Sonders er vast van overtuigd dat het herstel van de Amerikaanse economie aan snelheid wint. Zij verwacht dat de FED echter pas 'ergens' in 2012 de rente zal verhogen.