Het nieuws van de dag waren natuurlijk de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand januari. Buiten de landbouwsector kwamen er 157.000 nieuwe banen bij, een cijfer dat ongeveer overeenstemde met de verwachtingen van de analisten. De werkloosheidsgraad steeg echter van 7,80 tot 7,90%.

De cijfers in verband met de jobcreatie voor de maanden november en december werden echter naar boven aangepast, wat aantoont dat de Amerikaanse arbeidsmarkt geleidelijk aan stabiliseert. Deze trend zal zich in de komende maanden waarschijnlijk verder zetten.

Het nieuws van de dag waren natuurlijk de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand januari. Buiten de landbouwsector kwamen er 157.000 nieuwe banen bij, een cijfer dat ongeveer overeenstemde met de verwachtingen van de analisten. De werkloosheidsgraad steeg echter van 7,80 tot 7,90%. De cijfers in verband met de jobcreatie voor de maanden november en december werden echter naar boven aangepast, wat aantoont dat de Amerikaanse arbeidsmarkt geleidelijk aan stabiliseert. Deze trend zal zich in de komende maanden waarschijnlijk verder zetten.