Ook de Amerikaanse centrale bank heeft het belang van de arbeidsmarkt maar al te goed begrepen, ze is niet van plan om de rente te verlagen alvorens de rente is teruggevallen tot 6,50%. Maar Mort Zuckerman denkt dat dit objectief niet zo makkelijk gerealiseerd zal worden.

De Verenigde Staten verkeren namelijk in een depressie op de arbeidsmarkt, waarbij Zuckerman de situatie nu al vier jaar lang even erg inschat als tijdens de Great Depression van de jaren 30. De situatie zal in de komende maanden niet verbeteren, maar integendeel nog verergeren.

Ook de Amerikaanse centrale bank heeft het belang van de arbeidsmarkt maar al te goed begrepen, ze is niet van plan om de rente te verlagen alvorens de rente is teruggevallen tot 6,50%. Maar Mort Zuckerman denkt dat dit objectief niet zo makkelijk gerealiseerd zal worden. De Verenigde Staten verkeren namelijk in een depressie op de arbeidsmarkt, waarbij Zuckerman de situatie nu al vier jaar lang even erg inschat als tijdens de Great Depression van de jaren 30. De situatie zal in de komende maanden niet verbeteren, maar integendeel nog verergeren.