De vooruitzichten voor het aantal nieuwe aanwervingen bevindt zich op het hoogste niveau voor de afgelopen 12 jaar, ondanks de NABE. De bedrijven in kwestie verwachten dat de economische groei in de komende zes maanden gaat aantrekken.

Shawn DuBravac van de Consumer Electronics Association stelt in ieder geval vast dat in zijn sector de bereidheid om aan te werven het hoogste niveau in een decennium heeft bereikt.

Hetzelfde fenomeen doet zich in andere sectoren voor. 42% van de ondervraagde bedrijven stelden nieuwe aanwervingen in het vooruitzicht, of een stijging met 13% ten opzichte van het jaar voordien. Maar 7% van de bedrijven is nog van plan om mensen te ontslaan.

De vooruitzichten voor het aantal nieuwe aanwervingen bevindt zich op het hoogste niveau voor de afgelopen 12 jaar, ondanks de NABE. De bedrijven in kwestie verwachten dat de economische groei in de komende zes maanden gaat aantrekken. Shawn DuBravac van de Consumer Electronics Association stelt in ieder geval vast dat in zijn sector de bereidheid om aan te werven het hoogste niveau in een decennium heeft bereikt. Hetzelfde fenomeen doet zich in andere sectoren voor. 42% van de ondervraagde bedrijven stelden nieuwe aanwervingen in het vooruitzicht, of een stijging met 13% ten opzichte van het jaar voordien. Maar 7% van de bedrijven is nog van plan om mensen te ontslaan.