Op de eerste plaats groeit de Amerikaanse economie nog steeds en dat moet in de toekomst de bedrijfsresultaten doen stijgen. Daarnaast kunnen zowel de inflatie als de rente stijgen, maar beiden zullen in de komende maanden laag genoeg blijven om de koersen te ondersteunen.

Maar wat moeten we denken over de waardering van aandelen? Amerikaanse aandelen zijn niet duur en niet goedkoop, aldus Juvyns. Op basis van de waardering is er dus nog ruimte voor een verdere stijging. Tenslotte lijkt de wereldeconomie niet meteen kwetsbaar voor geopolitieke schokken.

Op de eerste plaats groeit de Amerikaanse economie nog steeds en dat moet in de toekomst de bedrijfsresultaten doen stijgen. Daarnaast kunnen zowel de inflatie als de rente stijgen, maar beiden zullen in de komende maanden laag genoeg blijven om de koersen te ondersteunen. Maar wat moeten we denken over de waardering van aandelen? Amerikaanse aandelen zijn niet duur en niet goedkoop, aldus Juvyns. Op basis van de waardering is er dus nog ruimte voor een verdere stijging. Tenslotte lijkt de wereldeconomie niet meteen kwetsbaar voor geopolitieke schokken.