Ook andere brokers waarschuwen voor overwaardering, op de eerste plaats bij die bedrijven die recent de voortrekkers van de hausse op de beurs van Wall Street waren. Daarbij zijn natuurlijk aandelen als Facebook, Apple, Netflix, Tesla Motors enzovoort.

David Kostin van Goldman Sachs ging in de Russell 1000 op zoek naar de bedrijven met de hoogste EV/Sales ratio's en vond daarbij 40 bedrijven met een ratio tussen 10x en 875x. De vraag luidt nu nog alleen hoe lang het feestje op de beurs van Wall Street nog kan blijven duren.

Ook andere brokers waarschuwen voor overwaardering, op de eerste plaats bij die bedrijven die recent de voortrekkers van de hausse op de beurs van Wall Street waren. Daarbij zijn natuurlijk aandelen als Facebook, Apple, Netflix, Tesla Motors enzovoort. David Kostin van Goldman Sachs ging in de Russell 1000 op zoek naar de bedrijven met de hoogste EV/Sales ratio's en vond daarbij 40 bedrijven met een ratio tussen 10x en 875x. De vraag luidt nu nog alleen hoe lang het feestje op de beurs van Wall Street nog kan blijven duren.