Zowel in de VS als in Europa zijn alle bedrijven erg huiverig geworden over de toekomst. De hoge risico's die uit de eurocrisis voortkomen en de stagnerende Europese economie, baren hun erg veel zorgen.

Afgelopen week gaven enkele bedrijven inzage in hun boeken. Ahold presteerde sterk. Home Depot, Julius Baer, Lanxess en Richemont lieten eveneens fraaie resultaten zien.

Allianz, BAM, SNS Reaal en Reed Elsevier konden beleggers niet bekoren met hun cijfers. Hoewel Telefonica de beleggers ook niet kon overtuigen, blijft het aandeel met een dividendrendement van 11% een aantrekkelijke belegging.

Nutreco kondigde een ambitieuze groeistrategie aan, het bedrijf wil de winst de komende jaren fors laten stijgen.

Zowel in de VS als in Europa zijn alle bedrijven erg huiverig geworden over de toekomst. De hoge risico's die uit de eurocrisis voortkomen en de stagnerende Europese economie, baren hun erg veel zorgen. Afgelopen week gaven enkele bedrijven inzage in hun boeken. Ahold presteerde sterk. Home Depot, Julius Baer, Lanxess en Richemont lieten eveneens fraaie resultaten zien. Allianz, BAM, SNS Reaal en Reed Elsevier konden beleggers niet bekoren met hun cijfers. Hoewel Telefonica de beleggers ook niet kon overtuigen, blijft het aandeel met een dividendrendement van 11% een aantrekkelijke belegging. Nutreco kondigde een ambitieuze groeistrategie aan, het bedrijf wil de winst de komende jaren fors laten stijgen.