Volgens journalist Martin Wolf van de Financial Times zal het circus rond het schuldenplafond hoe dan ook economische schade aanrichten. Die zal echter relatief beperkt blijven, van een ramp op economisch vlak zal waarschijnlijk in geen enkel geval sprake zijn.

Wolf merkt echter op dat er zeker geen reden is om al feestend de straat op te trekken. Het opgevoerde spektakel was van een hoogst bedenkelijke kwaliteit en zeker niet voor herhaling vatbaar. Wolf houdt dan ook zijn hart al vast wanneer in februari de discussie rond het schuldenplafond opnieuw zal oplaaien.

Volgens journalist Martin Wolf van de Financial Times zal het circus rond het schuldenplafond hoe dan ook economische schade aanrichten. Die zal echter relatief beperkt blijven, van een ramp op economisch vlak zal waarschijnlijk in geen enkel geval sprake zijn. Wolf merkt echter op dat er zeker geen reden is om al feestend de straat op te trekken. Het opgevoerde spektakel was van een hoogst bedenkelijke kwaliteit en zeker niet voor herhaling vatbaar. Wolf houdt dan ook zijn hart al vast wanneer in februari de discussie rond het schuldenplafond opnieuw zal oplaaien.