In de visie van Pomboy is het tijd allesbehalve rijp om te taperen. Noch de Amerikaanse economie noch de man in de straat zijn voldoende voorbereid op het wegvallen van de steunmaatregelen die de economie in de Verenigde Staten momenteel recht houden.

Het Amerikaans consumentenvertrouwen zal een duik in de diepte nemen wanneer de FED het zou wagen om te beginnen te taperen. De Amerikaanse vastgoedmarkt zou meteen zwaar onderuit gaan. Ben Bernanke zal de boot dus afbouwen en zijn opvolgster Janet Yellen zal noodgedwongen hetzelfde moeten doen.

In de visie van Pomboy is het tijd allesbehalve rijp om te taperen. Noch de Amerikaanse economie noch de man in de straat zijn voldoende voorbereid op het wegvallen van de steunmaatregelen die de economie in de Verenigde Staten momenteel recht houden. Het Amerikaans consumentenvertrouwen zal een duik in de diepte nemen wanneer de FED het zou wagen om te beginnen te taperen. De Amerikaanse vastgoedmarkt zou meteen zwaar onderuit gaan. Ben Bernanke zal de boot dus afbouwen en zijn opvolgster Janet Yellen zal noodgedwongen hetzelfde moeten doen.