Daarvoor zouden zon, water en CO² nodig zijn, dezelfde ingrediënten die het gras doen groeien. Joule Unlimited zou een organisme hebben ontwikkeld dat op basis van de bovenvermelde factoren diesel of ethanol kan aanmaken.

Het resultaat zijn hernieuwbare energiebronnen in ongekende hoeveelheden. Bovendien zou de kostprijs van het proces goedkoper zijn dan de exploitatie van de klassiek energiebronnen.

Chief executive van Joule Bill Sims is van mening dat er sprake is van een heuse revolutie in de brandstofsector. De verklaringen van het bedrijf werden op scepticisme onthaald.

Veel wetenschappers zijn van mening dat de technologie van Joule weliswaar veelbelovend is, maar dat de werking er van nog steeds onvoldoende is bewezen.

Daarvoor zouden zon, water en CO² nodig zijn, dezelfde ingrediënten die het gras doen groeien. Joule Unlimited zou een organisme hebben ontwikkeld dat op basis van de bovenvermelde factoren diesel of ethanol kan aanmaken. Het resultaat zijn hernieuwbare energiebronnen in ongekende hoeveelheden. Bovendien zou de kostprijs van het proces goedkoper zijn dan de exploitatie van de klassiek energiebronnen. Chief executive van Joule Bill Sims is van mening dat er sprake is van een heuse revolutie in de brandstofsector. De verklaringen van het bedrijf werden op scepticisme onthaald. Veel wetenschappers zijn van mening dat de technologie van Joule weliswaar veelbelovend is, maar dat de werking er van nog steeds onvoldoende is bewezen.