Het terugbetalen van de leningen dreigt een steeds groter probleem te worden, waardoor er in de VS zelfs al wordt gesproken van een nieuwe subprime crisis bij de studentenleningen. Volgens de Wall Street Journal werkt maar éénderde van de 20+sers fulltime.

Dat is het laagste niveau in 40 jaar. Bovendien lijkt de kans klein dat de situatie in de komende maanden zal verbeteren. De WSJ verwijst naar de combinatie van structurele wijzigingen op de arbeidsmarkt en de recessie die de Millenials uit de arbeidsmarkt houden.

Het terugbetalen van de leningen dreigt een steeds groter probleem te worden, waardoor er in de VS zelfs al wordt gesproken van een nieuwe subprime crisis bij de studentenleningen. Volgens de Wall Street Journal werkt maar éénderde van de 20+sers fulltime. Dat is het laagste niveau in 40 jaar. Bovendien lijkt de kans klein dat de situatie in de komende maanden zal verbeteren. De WSJ verwijst naar de combinatie van structurele wijzigingen op de arbeidsmarkt en de recessie die de Millenials uit de arbeidsmarkt houden.