Hoewel Theodoor Gilissen Bankiers op speculatieve gronden hadden aangenomen dat er wel een bod van EUR 2,50 in zou kunnen zitten, blijkt de prijs het grote struikelblok te zijn.

Aandeelhouders van KPN waren beter afgeweest met het bod en zitten nu met een bedrijf dat niet meer waard is dan circa EUR 2 per aandeel.

Probleem voor KPN blijft de structurele druk op de inkomsten en de hoge investeringslasten. Op basis van deze langetermijnontwikkeling handhaven de analisten van Theodoor Gilissen Bankiers het fundamentele advies 'niet aanbevolen'.

Hoewel Theodoor Gilissen Bankiers op speculatieve gronden hadden aangenomen dat er wel een bod van EUR 2,50 in zou kunnen zitten, blijkt de prijs het grote struikelblok te zijn. Aandeelhouders van KPN waren beter afgeweest met het bod en zitten nu met een bedrijf dat niet meer waard is dan circa EUR 2 per aandeel. Probleem voor KPN blijft de structurele druk op de inkomsten en de hoge investeringslasten. Op basis van deze langetermijnontwikkeling handhaven de analisten van Theodoor Gilissen Bankiers het fundamentele advies 'niet aanbevolen'.