Een aantal banken maakten vanmiddag de kwartaalcijfers bekend. Die waren gemengd van kwaliteit, maar de beleggers focusten zich hoofdzakelijk op een voorzichtige prognose die Bank of America meegaf.

De koers van Bank of America zelf noteert ruim anderhalf procent in de plus. Het negatieve sentiment heeft ook te maken met de zorgen die de beleggers zich maken over de situatie in China. Daar proberen de banken de kredietverstrekking aan banden te leggen om het vormen van een nieuwe zeepbel te voorkomen.

Een aantal banken maakten vanmiddag de kwartaalcijfers bekend. Die waren gemengd van kwaliteit, maar de beleggers focusten zich hoofdzakelijk op een voorzichtige prognose die Bank of America meegaf. De koers van Bank of America zelf noteert ruim anderhalf procent in de plus. Het negatieve sentiment heeft ook te maken met de zorgen die de beleggers zich maken over de situatie in China. Daar proberen de banken de kredietverstrekking aan banden te leggen om het vormen van een nieuwe zeepbel te voorkomen.