Na het slot van de beurs kwam Amazon.com met resultaten die door de beleggers als eerder zwak geïnterpreteerd werden. Voor het derde kwartaal verwacht de online retailer bovendien een verlies. In de nabeurshandel noteert de koers van Amazon.com duidelijk lager.

Euro zet het herstel verder

Op de valutamarkten ging de koers van de euro in het herstel, vanuit een duidelijk oververkochte situatie. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2283 dollar betaald, of ruim één procent meer dan het slot van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,428%, of anderhalf procent boven het slotniveau van woensdag.

Olie en goud weer duurder

Voor een troy ounce goud werd 1614,80 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd een halve dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 90 dollar betaald, of een zowat een half procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.

Na het slot van de beurs kwam Amazon.com met resultaten die door de beleggers als eerder zwak geïnterpreteerd werden. Voor het derde kwartaal verwacht de online retailer bovendien een verlies. In de nabeurshandel noteert de koers van Amazon.com duidelijk lager. Euro zet het herstel verder Op de valutamarkten ging de koers van de euro in het herstel, vanuit een duidelijk oververkochte situatie. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2283 dollar betaald, of ruim één procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,428%, of anderhalf procent boven het slotniveau van woensdag. Olie en goud weer duurder Voor een troy ounce goud werd 1614,80 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd een halve dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 90 dollar betaald, of een zowat een half procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.