Het is nog te vroeg voor conclusies over het cijferseizoen, aldus ABN Amro. De meeste bedrijven moeten nog hun resultaten bekendmaken en bepaalde groepen bedrijven brengen traditiegetrouw pas in de tweede helft van het cijferseizoen hun cijfers naar buiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor Europese nutsbedrijven en de meeste Europese verzekeraars.

Ook de komende dagen zullen veel bedrijven hun kwartaalcijfers publiceren danwel met trading updates komen. Volgende week is met name de week van de grote oliebedrijven, met de kwartaalcijfers van BP, ENI, Royal Dutch Shell, ExxonMobil, Total en Chevron. Maar ook bedrijven uit andere sectoren zullen volgende week hun opwachting maken, zoals TomTom, Air France KLM en Randstad.

Het is nog te vroeg voor conclusies over het cijferseizoen, aldus ABN Amro. De meeste bedrijven moeten nog hun resultaten bekendmaken en bepaalde groepen bedrijven brengen traditiegetrouw pas in de tweede helft van het cijferseizoen hun cijfers naar buiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor Europese nutsbedrijven en de meeste Europese verzekeraars. Ook de komende dagen zullen veel bedrijven hun kwartaalcijfers publiceren danwel met trading updates komen. Volgende week is met name de week van de grote oliebedrijven, met de kwartaalcijfers van BP, ENI, Royal Dutch Shell, ExxonMobil, Total en Chevron. Maar ook bedrijven uit andere sectoren zullen volgende week hun opwachting maken, zoals TomTom, Air France KLM en Randstad.