James Altucher van Formula Capital is van mening dat het probleem op een andere manier moet worden aangepakt. Dat kan bijvoorbeeld door op goed gekozen tijdstippen futures op de S&P 500 te kopen. Op die manier wordt de beurs ondersteund en krijgen de consumenten meer geld in handen.

Dat kan ook gebeuren door de belastingen van de middenklasse met 20% te verlagen. Dat zou gelden voor iedereen die vorig jaar personenbelasting heeft betaald. De middenklasse zou zodoende 200 miljard dollar aan koopkracht winnen.

James Altucher wil ook de belastingen voor de rijken betalen. Uiteindelijk gaan die belastingenverlagingen de werkloosheid doen afnemen en de consumptie doen stijgen. Zo krijgt de overheid toch meer geld binnen.

James Altucher van Formula Capital is van mening dat het probleem op een andere manier moet worden aangepakt. Dat kan bijvoorbeeld door op goed gekozen tijdstippen futures op de S&P 500 te kopen. Op die manier wordt de beurs ondersteund en krijgen de consumenten meer geld in handen. Dat kan ook gebeuren door de belastingen van de middenklasse met 20% te verlagen. Dat zou gelden voor iedereen die vorig jaar personenbelasting heeft betaald. De middenklasse zou zodoende 200 miljard dollar aan koopkracht winnen. James Altucher wil ook de belastingen voor de rijken betalen. Uiteindelijk gaan die belastingenverlagingen de werkloosheid doen afnemen en de consumptie doen stijgen. Zo krijgt de overheid toch meer geld binnen.