JP Morgan Chase kwam met een "web cash" alternatief voor Bitcoin, waarvoor een patent werd aangevraad. Van een echt origineel idee is natuurlijk geen sprake, er zijn tot dusver maar liefst 154 van die patenten ingediend. Maar de Amerikaanse bank dacht toch veel kans op slagen te maken om goedkeuring te verkrijgen.

Dat is dus echter niet gelukt, want het patent op een alternatief voor Bitcoin werd geweigerd door The United States Patent & Trademark Office (USPTO). Er broeit van alles in de wereld van virtuele munten, maar voorlopig is de mist rond deze alternatieven voor Bitcoin nog niet opgetrokken.

JP Morgan Chase kwam met een "web cash" alternatief voor Bitcoin, waarvoor een patent werd aangevraad. Van een echt origineel idee is natuurlijk geen sprake, er zijn tot dusver maar liefst 154 van die patenten ingediend. Maar de Amerikaanse bank dacht toch veel kans op slagen te maken om goedkeuring te verkrijgen. Dat is dus echter niet gelukt, want het patent op een alternatief voor Bitcoin werd geweigerd door The United States Patent & Trademark Office (USPTO). Er broeit van alles in de wereld van virtuele munten, maar voorlopig is de mist rond deze alternatieven voor Bitcoin nog niet opgetrokken.