Die proberen ons wijs te maken dat we in de best mogelijke van alle werelden leven, wat natuurlijk helemaal niet waar is. De economie in de Verenigde Staten heeft een krachtige implus gekregen door de quantative easing-programma's van de FED en als ze daar niet op reageert, zal ze op andere impulsen ook niet meer reageren.

De "nouveau bulls" willen ons weliswaar doen geloven dat de komende vijf jaren ijzersterk zullen worden voor Wall Street, maar niemand kan garanderen dat dit inderdaad het geval is. Wall Street heeft het tot dusver inderdaad goed gedaan, maar Main Street een heel stuk minder goed.

Die proberen ons wijs te maken dat we in de best mogelijke van alle werelden leven, wat natuurlijk helemaal niet waar is. De economie in de Verenigde Staten heeft een krachtige implus gekregen door de quantative easing-programma's van de FED en als ze daar niet op reageert, zal ze op andere impulsen ook niet meer reageren. De "nouveau bulls" willen ons weliswaar doen geloven dat de komende vijf jaren ijzersterk zullen worden voor Wall Street, maar niemand kan garanderen dat dit inderdaad het geval is. Wall Street heeft het tot dusver inderdaad goed gedaan, maar Main Street een heel stuk minder goed.