Catherine Burke, woordvoerder van de bank Allied Irish Bank, ontkende dat vandaag een coupon niet gaat uitbetaald worden. De bank heeft volgens Burke steeds haar coupons uitbetaald en zou dat ook blijven doen.

Marc Chandler, global head currency strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat het niet zo veel uitmaakt of de bank al dan niet een coupon uitbetaalt.

De begrotingscrisis in de eurozone is nog latent aanwezig, waarbij alle aandacht nu op Portugal is gericht. Algemeen wordt verwacht dat dit land als volgende een reddingsplan zal moeten aanvragen.

Catherine Burke, woordvoerder van de bank Allied Irish Bank, ontkende dat vandaag een coupon niet gaat uitbetaald worden. De bank heeft volgens Burke steeds haar coupons uitbetaald en zou dat ook blijven doen. Marc Chandler, global head currency strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat het niet zo veel uitmaakt of de bank al dan niet een coupon uitbetaalt. De begrotingscrisis in de eurozone is nog latent aanwezig, waarbij alle aandacht nu op Portugal is gericht. Algemeen wordt verwacht dat dit land als volgende een reddingsplan zal moeten aanvragen.