Het fonds wordt vanuit San Diego beheerd door John McCraw en een team van vier portfoliomanagers die tezamen meer dan negentig jaar ervaring hebben in de Amerikaanse smallcapsector.

Het actief beheerde fonds met een bottom-upstrategie belegt in Amerikaanse bedrijven met een marktkapitalisatie van 100 miljoen dollar tot 3 miljard dollar, waarvan het team gelooft dat er een goede kans is op een hoog rendement.

Het team gebruikt hiervoor een beleggingsfilosofie die al decennia lang succes heeft gebracht.

Omdat kleinere bedrijven een sterke relatie hebben met de lokale economie en cultuur, zorgt de kennis van het team over de lokale omstandigheden en hun lokale aanwezigheid ervoor dat de portfoliomanagers effectief research kunnen doen en beleggingen kunnen monitoren.

Het fonds wordt vanuit San Diego beheerd door John McCraw en een team van vier portfoliomanagers die tezamen meer dan negentig jaar ervaring hebben in de Amerikaanse smallcapsector. Het actief beheerde fonds met een bottom-upstrategie belegt in Amerikaanse bedrijven met een marktkapitalisatie van 100 miljoen dollar tot 3 miljard dollar, waarvan het team gelooft dat er een goede kans is op een hoog rendement. Het team gebruikt hiervoor een beleggingsfilosofie die al decennia lang succes heeft gebracht. Omdat kleinere bedrijven een sterke relatie hebben met de lokale economie en cultuur, zorgt de kennis van het team over de lokale omstandigheden en hun lokale aanwezigheid ervoor dat de portfoliomanagers effectief research kunnen doen en beleggingen kunnen monitoren.