Het fonds is gelanceerd in juni 2013 en is nu in een reeks markten in Europa geregistreerd: Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

De nieuwe aandelen geven beleggers in Europa de mogelijkheid te investeren in de Global Small Cap strategie, beheerd door Andrew Neville.

Deze strategie voor institutionele beleggers heeft sinds de start in 2011 een rendement opgeleverd van 28,46%. In de huidige tijd van lage rente biedt het Global Small Caps segment structurele voordelen als flexibel en vlot bedrijfsmanagement.

Voortbouwend op de ervaring en expertise in het beheer van small caps van Allianz Global Investors, krijgen kleine beleggers nu ook toegang tot bedrijven wereldwijd met het grootste groeipotentieel.

AllianzGI heeft al jaren succes met small cap fondsen in Japan (14 jaar), in Azië-Pacific en Europa (15 jaar) en in de VS (30 jaar).

Het fonds is gelanceerd in juni 2013 en is nu in een reeks markten in Europa geregistreerd: Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe aandelen geven beleggers in Europa de mogelijkheid te investeren in de Global Small Cap strategie, beheerd door Andrew Neville. Deze strategie voor institutionele beleggers heeft sinds de start in 2011 een rendement opgeleverd van 28,46%. In de huidige tijd van lage rente biedt het Global Small Caps segment structurele voordelen als flexibel en vlot bedrijfsmanagement. Voortbouwend op de ervaring en expertise in het beheer van small caps van Allianz Global Investors, krijgen kleine beleggers nu ook toegang tot bedrijven wereldwijd met het grootste groeipotentieel. AllianzGI heeft al jaren succes met small cap fondsen in Japan (14 jaar), in Azië-Pacific en Europa (15 jaar) en in de VS (30 jaar).